Allotjament

Si no tens on passar la nit, aqui et deixem les millors opcions

El càmping Mirador al Pedraforca es un càmping situat en plena natura a prop de Saldes i amb unes vistes excepcionals al Pedraforca

+ informació sobre càmping Pedraforca

 

Situat al Pirineu Català ( Berguedà ) , entre els nuclis de Saldes i Massanés , al peu del Pedraforca i del Parc natural Cadí – Moixeró. En plena natura i envoltat de muntanyes, és un càmping familiar ideal per a activitats a la muntanya , destacant el senderisme. Possibilitat d’estades de temporada. Disposem de bungalows de diferents tipus . Obert tot l’any.

+ informació sobre camping repòs Pedraforca

Apartament

Vents del Cadí és un concepte innovador de serveis en la Natura, un espai de descans per compartir i també un espai des de on projectar diferents activitats en un entorn natural excepcional, el Parc Natural Cadí-Moixeró.

+ informació sobre Vents del Cadí

ventscadi

Situats a la comarca del Berguedà, dins del Parc Natural CADI-MOIXERÓ declarat d’interès turístic nacional, a on podreu gaudir d’un entorn de tipus alpí de gran bellesa.

L’alzina, el roure, el pi negre i els prats verds componen junt amb altres espècies una rica i variada vegetació, a la que la fauna autòctona hi troba la seva llar.

+informació sobre Camping Susèn

Cal Pere

Cal Manel és un espai ideal per a aquells que vulguin gaudir al màxim de l’experiència de la muntanya, amb serveis exclusius pensats per a les necessitats específiques d’excursionistes, alpinistes i ciclistes.

+informació sobre l’alberg aquí

manel