Warning: Declaration of GTranslate::widget($args) should be compatible with WP_Widget::widget($args, $instance) in /usr/home/xtrailmarathoncup.com/web/wp-content/plugins/gtranslate/gtranslate.php on line 0 Borredà Xtrail 2019 | Xtrail Cup

Borredà Xtrail 2019

La Borredà Xtrail  2019 tornarà  el  21 de Juliol i serà la tercera prova de les 4 del circut XTRAIL MARATHON CUP!!

Els carrers empedrats i centenaris del petit poble del Pre-Pirineu Català acollirà la prova, un marc ideal que ens transmet l’essència del món de la muntanya.

La Marató de la Borredà Xtrail, transcorre per corriols que ens porten fins a llocs tant idíl·lics com Sant Romà de La Clusa, el Sobrepuny, el pla de l’Orri, les calamites i els altars.

Un recorregut que varia els trams tècnics , amb baixades corribles, ràpides i divertides. Un altre característica és el creuament de rierols al llarg del recorregut que depenent de la metereologia del dia, fa més èpica i dura la Marató.

La distància Trail de 30k no es queda pas enrere, ja que arriba fins a les zones més altes del Catllaràs, des d’on amb un gir de coll podrem veure en un bon dia, des de Montserrat, el Montseny, i el Pedraforca (segona etapa de la XTRAIL MARATHON CUP).

El descens ràpid i divertit cap a l’arribada és compartit amb la Marató.

La distància 14k és l’única que aquest any ha variat el seu recorregut, menys pista i més corriol, ha pujat en la qualitat del seu recorregut.