Warning: Declaration of GTranslate::widget($args) should be compatible with WP_Widget::widget($args, $instance) in /usr/home/xtrailmarathoncup.com/web/wp-content/plugins/gtranslate/gtranslate.php on line 0 Borreda Xtrail | Xtrail Cup

Borredà Xtrail

La Borreda Xtrail  2017 tornarà  el 9 d´Abril i serà la primera prova de les 3 del circut XTRAIL MARATHON CUP!!

Els carrers empedrats i centenaris del petit poble del Pre-Pirineu Català acollirà la III Edició de la Prova, un marc ideal que ens transmet l’essència del món de la muntanya.

La Xtrail Marathon Cup, son TRES PROVES en tres indrets inmilllorables per practicar el Trail Running a Catalunya!

La Serra del Catllaràs, la Serra del Cadí –Pedraforca i La Serralada Litoral

Les 3 amb distàncies Marathon – Trail – Short

D’aquestes tres proves , les dues primeres son al Berguedà!

La Marató de la Borredà Xtrail, transcorre per corriols que ens porten fins a llocs tant idíl·lics com Sant Romà de La Clusa, el Sobrepuny, el pla de l’Orri, les calamites i els altars.

Un recorregut que varia els trams tècnics , amb baixades corribles, ràpides i divertides. Un altre característica és el creuament de rierols al llarg del recorregut que depenent de la metereologia del dia , fa més èpica i dura la Marató.

La distància Trail de 30k no es queda pas enrere, ja que arriba fins a les zones més altes del Catllaràs, des d’on amb un gir de coll podrem veure en un bon dia , des de Montserrat, el Montseny, i el Pedraforca ( segona etapa de la XTRAIL MARATHON CUP).

El descens ràpid i divertit cap a l’arribada és compartit amb la Marató.

La distància 10k és l’única que aquest any a variat el seru recorregut, menys pista i més corriol, ha pujat en la qualitat del seu recorregut.

PREDICCIÓ METEOROLÒGICA

Podeu descarregar gratuitament la app METEOSPORT per conèixer la meteo el dia de la cursa de forma precisa.

COL.LABORADORS DE LA PROVA