Warning: Declaration of GTranslate::widget($args) should be compatible with WP_Widget::widget($args, $instance) in /usr/home/xtrailmarathoncup.com/web/wp-content/plugins/gtranslate/gtranslate.php on line 0 Ensija Xtrail 2019 | Xtrail Cup

ENSIJA XTRAIL 2019

SALDES, en front de la mítica muntanya del PEDRAFORCA, s’aixeca la magnífica Serra d’Ensija. Salvatge i grandiosa amb unes vistes espectaculars del Cadí i del Pedraforca.

La ENSIJA XTRAIL, es durà a terme el proper 2 de juny de 2019. Et convidem a descobrir-la i a pujar els més de 2300 m del seu cim (La Gallina Pelada).

Diumenge 2 de Juny:

– Fer el trail de 23K, una mitja espectacular que puja primer enfilant el GR, i després per la carena com «ho fem els del poble». Una ascenció dura entre boscos densos i el tram del Roc Blanc. La baixada molt técnica pel camí de la Font Freda et farà estar molt concentrat fins arribar al Parc de Palomera.

 

RESPECTE ENTORN NATURAL ÚNIC

Us volem recordar que la Ensija Xtrail 2019 travessa per dins els límits d´un Parc Nacional el Cadí-Moixeró i un Espai, la Serra d’Ensija, enmarcada dins el Pla Especial D´interés Natural, pel que hem de ser especialment curiosos per evitar qualsevol abocament de deixalles o qualsevol altre molèstia o dany que es pugui ocasionar a l’entorn natural.

Els corredors/es no es desviaran de l´itinerari marcat amb cintes per no malmetre l´entorn. Cal també respectar els filats i portes que serveixen a les propietats per delimitar i guarir el seu vestiar.

Aquest incompliment, serà considerat falta greu i el participant serà automàticament desqualificat.

Moltes gràcies a tots i totes!