ENSIJA XTRAIL 2019

SALDES, en front de la mítica muntanya del PEDRAFORCA, s’aixeca la magnífica Serra d’Ensija. Salvatge i grandiosa amb unes vistes espectaculars del Cadí i del Pedraforca.

La ENSIJA XTRAIL, es durà a terme el proper 2 de juny de 2019. Et convidem a descobrir-la i a pujar els més de 2300 m del seu cim (La Gallina Pelada). Et proposem 2 opcions:

Diumenge 2 de Juny:

– Fer el trail de 23K, una mitja espectacular que puja primer enfilant el GR, i després per la carena com “ho fem els del poble”. Una ascenció dura entre boscos densos i el tram del Roc Blanc. La baixada molt técnica pel camí de la Font Freda et farà estar molt concentrat fins arribar al Parc de Palomera.

Dissabte 1 de Juny:

– Fer el Kilòmetre Vertical, que hem preparat pels amants de les emocions intenses, amb més de 1.000 m de desnivell amb una distància de 7,5Km fins el cim de la Gallina Pelada. L’entrega de premis i l’esmorzar per a tots els participants serà al refugi d’Ensija. La sortida serà des del llogaret de Feners a 2KM de Saldes.

PREMI ESPECIAL COMBINADA:

Busquem els atletes més complerts del cap de setmana. Ara et pots inscriure a les dues proves de dissabte i diumenge per un preu conjunt i participar en el PREMI al guanyador/a de la COMBINADA que resultarà de la classificació que obtinguis a les dues proves.

PREUS COMBINADA:

20€ fins el 21 d’abril

23€ fins el 12 de maig

26€ a partir del 13 de maig

 

RESPECTE ENTORN NATURAL ÚNIC

Us volem recordar que la Ensija Xtrail 2019 travessa per dins els límits d´un Parc Nacional el Cadí-Moixeró i un Espai, la Serra d’Ensija, enmarcada dins el Pla Especial D´interés Natural, pel que hem de ser especialment curiosos per evitar qualsevol abocament de deixalles o qualsevol altre molèstia o dany que es pugui ocasionar a l’entorn natural.

Els corredors/es no es desviaran de l´itinerari marcat amb cintes per no malmetre l´entorn. Cal també respectar els filats i portes que serveixen a les propietats per delimitar i guarir el seu vestiar.

Aquest incompliment, serà considerat falta greu i el participant serà automàticament desqualificat.

Moltes gràcies a tots i totes!