XTRAIL MARATHON CUP organitza el Training Camp del circuit el proper 14 d’abril a Orrius. El nostre circuit de trail running, dividit en tres proves diferents, compte amb la col·laboració del subcampió mundial d’ultratrails (UWT), en Pau Capell.

Per aquest 2018 tenim la millor oportunitat de poder-nos preparar per la temporada de trailrunning en el nostre Training Camp el proper 14 d’abril. La jornada que tenim entre mans tracte de fer un entrenament matinal amb tècnica de carrera i consells d’en Pau Capell, Gerard Morales, Manu Vilaseca i altres corredors referents de trail running. Un cop finalitzi l’entrenament, que serà de 17/20km, anirem a dinar a un restaurant cassolà on degustar bon menjar local. Per la tarda tindrem la presència de l’Anna Grífols i en Pau Capell que ens faran una Masterclass completa de nutrició i entrenament.

Per a tots aquells que volgueu passar una jornada completa amb entrenament compartit amb els millors corredors d’èlit internacional actuals, aprendre a les xerrades de professionals de trail running, participar a sortejos, rebre consells per afrontar la distància mitja marató / marató, assistir a la Masterclass específica de trail running de professionals, rebre premis, inscripcions per les curses, 40%  descompte per a totes les proves del campionat… aquesta es la vostra oportunitat!!

El proper dissabte 14 d’abril, a Orrius, podrem viure una experiència única!!