Warning: Declaration of GTranslate::widget($args) should be compatible with WP_Widget::widget($args, $instance) in /usr/home/xtrailmarathoncup.com/web/wp-content/plugins/gtranslate/gtranslate.php on line 0 Xtrail Marathon Cup 2021 | Xtrail Cup

XTRAIL MARATHON CUP 2021

campionat

La XtrailMarathonCup 2021 et proposa un viatge amb tres parades per aquest 2021, amb el repte de còrrer  per tres Serralades que et sorpendran per la seva bellesa.

Des de l’esperit més salvatge i ferèstic dels boscos de les Guilleries o les fagedes del Catllaràs , fins la immensitat del Pedraforca i les seves valls.

En cada una d’elles , l’entorn et traslladarà el millor de la muntanya i les sensacions del millor Trail Running.

Pots escollir sempre entre tres distàncies, La Marató, la Trail o la Short, perquè gaudeixis de la teva millor forma o et proposis el teu repte personal.

  • Les Guilleries Xtrail — 29 i 30 de Maig — 42k / 26k / 16k
  • Lles Xtrail — 12 de Juny — 42k / 21k / 15k
  • Saldes Xtrail — 11 i 12 de Setembre — 42k / 26k / 10k

Link d’ inscripcions al circuit complert:

https://www.cronocheck.com/xtrailmarathoncup

Puntuació:

Per tal de figurar a la classificació final del circuit , s’ha de participar mínim a 2 proves. Cada participant rebrà una puntuació segons la classificació a la seva cursa. Aquesta puntuació es pot consultar a la taula de varemació al següent link. A partir de la posició 50, tots els participants rebran 3 punts.