Allotjament

Si no tens on passar la nit, aqui et deixem les millors opcions

Campalans, Càmping de muntanya i familiar. En un entorn privilegiat, per famílies amants de la natura i la tranquil·litat.

+ informació sobre allotjament Campalans

És Un lloc ideal per descansar i fer que els nostres sentits descansin i descobreixin noves sensacions gaudint de l’entorn enmig de la natura o fent alguna excursió.

+ informació sobre camping Cal Xocolater

cal_xocolater_400

Estem al mig de la natura , a la vall , envoltats per les muntanyes de la serralada del Picancel , per al sud i al nord la serra del Catllaràs. Un lloc idil.lic per a fer activitats relacionades amb la natura , des de excursions a peu o amb bicicleta , hi ha una gran varietat de rutes per a tots els públics , anar a buscar bolets a la tardor o simplement relaxar-nos .

+ informació sobre Cal Candi

cal_candi_400

La casa està situada a Vilada, un poble de 700 habitants, a 10 minuts de Berga, en un entorn molt bonic. Vilada és un poble molt tranquil, però hi ha de tot. Tenim una zona esportiva amb piscina, camp de futbol, pista de bàsquet i tenis, a 1 minut de la casa. A l’estiu a més a més, hi ha el «cinema a la fresca» organitzat pel poble. Té molt d’èxit.

+informació sobre Can Amador

can_amador_400