Circuit Xtrail Cup

XTRAIL CUP et proposa un viatge amb tres parades per aquest 2023. Trail Running en tres escenaris ideals i d'una bellesa infinita.

Des de l'esperit més feréstec i salvatge dels boscos de Les Guilleries, fins a la immensitat del Pefrafoca i les Valls del Cadí, tot passant aquest any per la Tossa Plana de Lles de Cerdanya, cim aquest any del circuit a 2.914mts.
 
En cada una d'elles l'entorn et traslladarà el millor de la muntanya i les millors sensacions del Trail Running.

Pots escollir sempre entre 3 distàncies: Marató, Trail i Short perque treguis el millor de tú adaptant-lo al teu estat de forma durant la temporada o acompleixis un repte personal.
 
Les Guilleries Xtrail - 28 de Maig - 42k / 26k /16k i Caminada11k

Lles de Cerdanya Xtrail - 10 de Juny - 45k / 30k / 15k / 7k i Caminada7k

Saldes Xtrail - 9 de Setembre - 42k / 26k / 10k
- 10 de Setembre - 21k /12k i Caminada12k
Novetat 2023

Aquest any comptem amb una prova GRAN PREMI XTRAIL CUP!!. Totes i tots els inscrits a les 3 proves del circuit rebran invitació directa per participar en una 4a prova: LA TRAIL ROC DE LA CLUSA del 2 de JULIOL, a la petita localitat del Castell de l'Areny, Serra del Catllaràs.

Més informació.

Classificació Xtrail Cup

Els 50 primers classificats de cada prova reben una puntuació de més a menys segons el barem establert. Els demés participants reben tres punts.

Hi haurà classificació per distància Marató, Trail i Short tant Masculí com Femení amb premi pels tres primers i primeres de la General. 

Durant la Saldes Xtrail tens dos opcions per puntuar en la distància TRAIL. Pots escollir participar a la trail de 26k de dissabte o diumenge a la Serra d'Ensija de 21k.

Image
Image

Els Nostres Patrocinadors

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Les Institucions

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Els Col·laboradors

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Sobre Nosaltres

Des del circuït Xtrail Cup dediquem tots els esforços perquè els corredors tinguin una experiència inoblidable.

Es tracta de tres curses repartides durant l'any a diferents indrets de Catalunya. Des de Sant Hilari de Sacalm, pasant pel poble de Lles i acabant a Saldes. A cada cursa els participants tindran l'opció d'escollir la distància que més s'adapti a les necessitats de cadasqun.

Vine a participar al Circuït Xtrail Cup, no us penedireu!!!