Marathon Xtrail Cup

FILOSOFIA MARATHON XTRAIL CUP

La XtrailMarathonCup és un circuit de proves construida al voltant de la distància mítica per exel.lència: LA MARATÓ

Competició dirigida a tot  tipus d´esportistes:

3 MARATONS                    3 ESTACIONS DE L´ANY               3 SERRES ESPECTACULARS

-Els/les habituals i experts de la distància Marató se sentiran atrets per la possibilitat de disputar 3 Maratons durant la temporada amb 3 recorreguts en 3 llocs magnífics i en 3 èpoques diferents de l´any

-Els /les Ultrafondistes  trobaran en el nostre Circuit de Maratons  el seu entorn ideal per preparar els seus exigents reptes de la temporada

-Aquells que porten practicant distàncies més curtes i aquest any volen afrontar el repte de la seva primera MARATÓ DE MUNTANYA

La MARATÓ suposa una gesta important i un repte per a tot esportista!! Suposa un esforç , una constància en la preparació i una determinació!

Per això ajudem els nostres participants  en l´assoliment d´aquest camí, organitzant entrenaments, xerrades i diades per aprofundir en aquells temes que milloraran el nostre rendiment.

ALIMENTACIÓ, TÈCNICA, FISIOTERÀPIA,MATERIAL..

Aquesta temporada us acompanyarem a còrrer per tres llocs magnífics.

 

9 ABRIL  SERRÀ DEL CATLLARÀS –  BORREDÀ

44k -30k i 10k

Còrrer per fagedes  , camins i corriols centenaris! Una Serra on el temps sembla que s´ha aturat i es manté intacte!

Terra de Molins fariners, Masies i cases pairals abandonades que et faran pensar en la duresa de la vida en un temps  llunyà en aquestes terres.

 

16 JULIOL CADÍ MOIXERÓ-SERRA D´ENSIJA I PEDRAFORCA – SALDES

Còrrer amb la vista sempre posada a la muntanya única del Pedraforca és una bellesa i una experiencia difícil d´explicar. Primer per la cara nord mentre pugem al COMABONA, i baixema al refugi Lluis Estassen desde el pas dels Gosolans.

Després travessant i enllaçant amb la SERRA D´ENSIJA, ascendient a la Gallina Pelada.

 

8 OCTUBRE SERRALADA LITORAL – PREMIÀ DE DALT

42K-21K-11K

El parc de la Serralada litoral és un autèntic trencacames de puja i baixa, per corriols inacabables i d’ allò més tècnic, que et permet uns segons de descans amb vistes al mar i a Barcelona.